Snel en discreet uw eigendom verkopen?

Wilt u uw opbrengsteigendom of ander vastgoed direct verkopen aan een solvabele koper? Wenst u direct een concreet bod te ontvangen? Uw huurders betalen niet op tijd of gewoonweg helemaal niet. U hebt veel huurschade en/of huurachterstand? Staat uw eigendom op het leegstandsregister of heeft u regelmatig last van leegstand?

Veel of weinig werk aan de eigendom? Geen probleem.

Is uw gebouw bouwvallig of onbewoonbaar verklaard? U wenst niet samen te werken met een makelaar maar wenst meteen toegang tot kopers?

Als dit nu een commerciële ruimte, handelspand, opbrengsteigendom, garage, appartement, huis, magazijn, of bouwgrond is, bij RealEstateMatch.be kunt u terecht met uw pand.

Geen makelaar.

RealEstateMatch.be koopt uw eigendom zelf! Zonder tussenpersonen, makelaars en andere partijen die geld kosten.

Wenst u meer te lezen over ons? Kijk dan op onze homepagina en onze over ons pagina.

Ik wil mijn pand verkopen

Gegevens eigendom:

 • 1

  CONTACT

  Stel uw woning voor: bel of vul het formulier in. U ontvangt binnen de 24 u een reactie.

 • 2

  BEZICHTIGING

  Bij interesse maken we kosteloos een afspraak voor bezichtiging. We bespreken uw wensen en mogelijkheden.

 • 3

  BOD

  Na een bezoek ter plaatse bepalen wij de waarde van uw woning volgens een grondige berekening.

 • 4

  VERKOCHT

  Na onderling akkoord stelt de notaris, die u zelf kiest, de verkoopovereenkomst op. Na gemiddeld 3 maanden volgt de akte en wordt het resterende saldo betaald.

Zonder makelaar

 • Geen commissies of extra kosten
 • Snelle afhandeling
 • Geen huisbezoeken van zogenaamde geïnteresseerden

Uw woning snel verkopen

 • Snel, discreet en correct
 • Onmiddellijk voorschot via notaris
 • Geen bedenktijd of opschortende financiële voorwaarden

Uw huis verkopen zonder kosten

 • Keuringen en attesten zorgen wij voor
 • Geen kosten voor publiciteit en vastgoedstyling

Uw huis verkopen aan een correcte prijs

 • Eerlijke schatting
 • Ervaren in vastgoed
 • Vertrouwen staat centraal

Uw pand verkopen met extra services

 • Begeleiding van A tot Z en gratis advies
 • Wij maken uw woning leeg
 • Huurmogelijkheden na verkoop woning

Toen wij een herenhuis erfden en deze eigendom in onverdeeldheid wilden verkopen, namen we contact op met Real Estate Match. Samen maakten we een afspraak waar we meteen een richtprijs kregen. Na ons akkoord een week later, konden we vrijwel direct tekenen bij onze notaris. Mijn broer en ik zijn heel blij dat wij kosten (makelaar, keuringsverslagen, immoweb,..) hebben kunnen uitsparen en de eigendom snel hebben kunnen verkopen.

Ik kan iedereen dit aanraden.

Ik had veel last van huurachterstand en een controle van de stad stond ons te wachten. We moesten conformiteitsattesten bekomen want onze eigendom was plots onbewoonbaar verklaard. Na een zoektocht via internet hebben we contact opgenomen met Real Estate Match. Ik kan zeer moeilijk op weekdagen afspreken. Het was voor hun geen probleem om in het weekend langs te komen. Tijdens de tweede afspraak hebben we een overeenkomst kunnen vinden mbt de prijs en een week later zijn we bij onze notaris gaan tekenen. Ik kreeg prima begeleiding van Real Estate Match.

Binnenkort gaan we nog een opbrengsteigendom verkopen. Wij weten dat we weer Real Estate Match gaan bellen.

Mijn ouders wensten hun opbrengsteigendommen te verkopen met zicht op successieplanning. Hier heeft Real Estate Match ons mee kunnen helpen. We kregen direct een afspraak bij ons thuis en hebben met plezier zaken gedaan.

Veel gestelde vragen

Indien u verkoopt aan ons, bent u vrij in de keuze van uw notaris.

Vertrouw op een (lokale) notaris met de juiste expertise. Hij staat je bij met raad en daad en stelt de compromis op om de verkoop definitief en rechtsgeldig te bevestigen.

De notaris kijkt voor de nodige attesten zoals bodemattest, de nodige opzoekingen in vorige akten en vastgoedinformatie (stedenbouwkundige inlichtingen) over uw woning.

wij garanderen een transparante samenwerking met u en uw notaris.

Wij herbestemmen uw eigendom door deze grondig te renoveren tot een hedendaags woonproject of deze te transformeren in een nieuwbouwproject. We renoveren grondig, van A tot Z, van rioolbuizen tot dakconstructie.

 • Contact

Vul het online formulier in. U ontvangt binnen de 24 u een reactie.

 • Wederzijdse interesse

Bij interesse in uw woning maken we kosteloos een afspraak voor bezichtiging. We bespreken uw wensen en mogelijkheden.

 • Bod

Na een bezoek ter plaatse bepalen wij de waarde van uw woning volgens een grondige berekening.

 • Verkocht!

Na onderling akkoord stellen den notarissen de verkoopovereenkomst op. Na gemiddeld 3 maanden volgt de akte en wordt het resterend saldo betaald.

Bij een contactaanvraag bent u nergens toe verplicht. Bij het invullen van een aanvraagformulier op onze website, ontvangt u zo snel mogelijk een reactie van ons. Bij interesse nemen wij contact met u op voor een vrijblijvende bezichtiging. Na dit bezoek maken wij een voorstel zonder enige verplichtingen.

Discretie, betrouwbaarheid en het nakomen van afspraken dragen we hoog in het vaandel.

Neen, voor ons is dit geen enkel probleem, wij kopen het pand in de staat waarin het zich bevindt. Wij renoveren grondig of zetten een nieuwbouwproject.

Wij nemen uw zorgen weg: wij halen de woning volledig leeg ter voorbereiding van de start van een grondige renovatie. Kortom, u kan alles achterlaten dat geen waarde meer heeft.

Daar waar een reguliere makelaar of tussenpersoon geen enkele zekerheid en garantie kan geven over de verkoop van uw woning kunnen wij dat wel. Wij maken een vastgoedmakelaar, commissiekosten en contracten overbodig.

Bij ons kan dit. U hoeft geen kosten te spenderen aan publiciteit. Uitgaven om uw woning aantrekkelijker te maken voor verkoop zoals herstellingswerken en stylingskosten zijn overbodig.

Informeer u goed over de richtlijnen en wetgevingen over het verkopen van een woning. Enkele documenten zoals elektrische keuringsverslag en Energie Prestatie Certificaat (EPC) zijn nodig vooraleer over te gaan tot verkoop. Houd ook rekening met de kosten die hiermee gepaard gaan.

Als u uw woning aan ons verkoopt, hoeft u geen elektrische keuring te laten uitvoeren. Wij laten de woning altijd herkeuren na renovatie.

Een Energie Prestatie Certificaat is verplicht bij verkoop. Als er geen verwarmingsinstallatie is, is een EPC-attest niet verplicht.

renovatieproject verkopen, project vastgoed, verkopen, real estate antwerpen verkopen, vastgoed in antwerpen verkopen

Pand of grond verkopen? Wij bellen u.