Wie zijn wij?

RealEstateMatch.be is geen vastgoedmakelaar maar een platform voor ontwikkelaars, investeerders en geïnteresseerden. Wenst U een project, handelspand, commerciële ruimte, opbrengsteigendom, huis, appartement, magazijn te verkopen?

RealEstateMatch promoot uitsluitend vastgoedprojecten via sociale media. Hiermee gaan wij rechtstreeks naar geïnteresseerde kanidaat-kopers en managen we deze leads. Op deze manier tonen we aan dat de traditionele manier van vastgoed verkopen niet zo efficiënt meer is in een hedendaagse samenleving.

Bent u uw huurders beu? Uw pand staat leeg of u hebt regelmatig leegstand? Uw pand is onbewoonbaar verklaard? Ook hiervoor bent u bij ons aan het juiste adres.

Bij RealEstateMatch.be komt u meteen terecht bij een ontwikkelaar of investeerder met sterke financiële basis, die snel en discreet kan aankopen, zonder beroep te moeten doen op een makelaar. Doordat wij een centraal punt zijn voor investeerders, ontwikkelaars en promotoren, bent u zeker van de beste prijs. Dit is voor u de meest goedkope, stressloze en tijdbesparende manier. Contacteer ons vrijblijvend.

Ik wil mijn pand verkopen

Gegevens eigendom:

Wij bellen u.