Onze investeringspanden zijn enkel op aanvraag beschikbaar. Wij beschikken over zowel commercieel (retail, office,…) en residentieel vastgoed. 

Investeren in vastgoed!

U geniet van fiscale voordelen door in vastgoed te investeren. Dit voor zowel particulieren als vennootschappen.

Naast uw maandelijkse huurdividend, is het uitsparen van meerwaardebelasting bij verkoop van uw vastgoed, nog een extra voordeel. Ook successieplanning kan u door te investeren in vastgoed. Hiermee kan u ook uw erfgenamen een grote dienst bewijzen.

Vastgoed is een veilige en stabiele investering. In crisistijden bewaart dit ook beter zijn waarde. Door geïndexeerde huurprijzen is uw belegging ook bestand tegen inflatie.

Geld op de bank brengt niets meer op. Erger nog, door de stijgende inflatie verliest U zelfs koopkracht! Dit heeft wel het voordeel dat financieringen voor de aankoop van vastgoed, goedkoop zijn. Uw eigen middelen blijven zo beperkt maar kunt hier op toch een serieuze meerwaarde boeken.

  • Maandelijks dividend – Elke maand een huurinkomst, dat is een dividend van uw investering.
  • Meerwaarde op termijn – De stijging in waarde van uw eigendom is niet te verwaarlozen. Je waarde van vastgoed is hoger dan de groei-index.
  • Beperkte eigen inbreng – lenen is ok, door een lening voor een investeringseigendom aan te gaan verhoog je uw rendement nogmaals!

Wens je hier begeleiding in, een kennismakingsgesprek? Wenst u vrijblijvend op de hoogte gehouden worden van nieuwe investeringsoportuniteiten? Vul ons formulier in.

Hou me op de hoogte, ik heb interesse.