Appartement: Flor Alpaertsstraat 83

  • Flor Alpaertsstraat 83, Berchem
  • oppervlakte 85m2
  • 2 slaapkamers
  • 1 apart toilet
  • 1 badkamer
  • EPC ref 134538261 - 457

“Prachtig, luxueus, tijdloos, in een woord; af.”

Beschrijving:

Volledig instapklaar, zeer luxueus afgewerkt 2 slaapkamer appartement. Het appartement geniet van grote open ruimtes met veel licht. Eens u binnenkomt, ziet u de gang naar de woonkamer, badkamer en 2 slaapkamers.

Wat u zal opvallen is de hoeveelheid licht in het appartement. De echte visgraat parket geeft u een warm gevoel. De keuken, volledig voorzien van alle benodigde toestellen, zeer kwalitatief afgewerkt en volledig op maat, biedt u uw dagelijks kookplezier.

Het appartement heeft twee zeer ruime slaapkamers met veel lichtinval. De badkamer is zeer klassevol afgewerkt zoals u op de foto’s kan zien. Voor de douche hebben we gekozen voor een designafwerking door gebruik te maken van zwarte kranen en marmertegels.

Dit appartement is gelegen op twee straten van de Fruithoflaan en heeft daarmee een uitstekende locatie, vlakbij buurtwinkels (Delhaize, Kaasaffineurs Van Tricht, traitteur-slagerij Finebek, bakkerij Verelst en chocolatier Godiva …).

De verbinding met de openbare snelwegen richting Antwerpen, Mechelen en Brussel is slechts 2 minuten van u verwijdert.

Dubbele beglazing, lage EPC, lage maandelijkse kosten (50 euro, water inbegrepen) zijn wederom een aantrekkelijk pluspunt.

Toch, met al deze luxe, geniet u van betaalbare prijzen!

Het dak wordt in de zomer van 2019 geïsoleerd om aan de laatste energienormen te voldoen. Dit zit in de prijs inbegrepen. 

“Dit project is niet meer beschikbaar”